Blue

Blue var dumpad på en återvinnigsstation och trots att vi var flera som eftersökte ägare gick han kvar där efter en månad. Då var beslutet inte svårt att ta in honom och ge honom ett hem. 

Första veckan ägnade vi oss åt besök hos veterinär för kastrering, skabbehandling, vaccinering och ID-märkning. 

Han var redan tam så uppenbart var han dumpad troligtvis pga att han började bli könsmogen. Han hängde med på en del utställningar där han hade en del framgångar. Men när Lucifer flyttade in visade han tydligt att han inte trivdes längre. Därför tvingades jag då ta det svåra beslutet att låta omplacera honom till en underbar familj strax utanför Växjö. 


Färg: Blåspotted a24

Född: 2010

Fertil: Kastrat/avliden


NO*Wonderbar Dusty

Dusty är en "stor" kille med gott självförtroende som helt orädd utforskat sitt nya hem.  Han tog med en gång på sig rollen som storebror till de båda tjejerna i min första kull som var tre veckor gamla när Dusty gjorde sin entre i våra liv.


Dusty har lämnat ett stort tomrum hos oss efter att han mycket plötsligt rycktes ifrån oss. Han saknas oss...


Färg: Svartsilvertabby ns 22

Född: 2019-01-05

Fertil: Ja

HD: 1/1

HCM: 2019 normal

HCM-DNA: n/n genom föräldrar

SMA: 

PK-def: 

GIC S*Musslan Lucifer

Lucifer var min första Maine coon och avelshane. Han har bara blivit  snyggare för var år som gått. Han var en ganska försiktig kille som värdesatte sitt utrymme men han var också den av katterna som var mest knäkatt och gärna dreglade när man myste. 

Han har under åren gett mig och andra uppfödare härliga avkommor där en del går vidare i avel i Sverige och Norge. 


 


Färg: Svarttabby n 22

Född: 2012-01-27

Fertil: Ja

HD: normal/normal

HCM: 2013-01-27 Normal

           2014-04-27 Normal

           2016-06-28 Normal

HCM-DNA: n/n

SMA: normal

PK-def: normal

IC SE*Malaking's Bellatrix

Silvertjejen jag alltid drömt om är äntligen funnen och det var kärlek vid första ögonkastet. Det är en genomsnäll och nyfiken tjej som gärna hänger med på äventyr. Favoritleksaken är buntband som hon gärna apporterar eller lämnar i sängen på nätterna när hon tycker matte är tråkig.